Fordyb dig med stoftryk hos Restart

Denne form for kunstart er for dig, som gerne vil kreere personlige projekter, som ikke bare skal stå på en hylde. Stoftryk kan du bære på kroppen, vise frem eller give bort – det er dit valg hvad du ønsker at gøre med dit memoir.

Hvordan laver man stoftryk?

Stoftryk er at dekorere på tekstil, som du selv vælger. Det kan fx være en mulepose, en stofble, et viskestykke, eller lignende. Du bruger tekstilmaling, en pensel, en skumpensel og dit kreative sind. Vi bruger de forskellige tekstiler som vores lærred til at udtrykke os på.

Malingen, farverne og penslerne er vores redskaber til at udtrykke følelser eller historierne på stoffet. Hvad du ønsker at male, skrive eller trykke på dit lærred, er helt op til dig. Hvis du ingen ideer har, eller føler dig meget lidt kreativ, er vi altid klar til at hjælpe dig videre i din kreative proces.

Dit færdige produkt vil altid være et minde som du kan huske tilbage på med stolthed og glæde.

Brug stoftryk som din pause i hverdagen

Man kan ofte få følelsen af at tiden går hurtigt, at man intet når eller at overskuddet er helt i bund. Hvis du har en travl din hverdag, så kan stoftryk være den pause, du har brug for. RESTART bruger aktivt kunst til at skabe frirum og balance i din hverdag.

Det er vigtigt, at du giver dig selv tid og rum til at finde ro og fordybelse – til at sunde dig og være dit kreative jeg. Dit kreative jeg er et vigtigt redskab, når du vil koble fra. Vi bestræber os på at hjælpe dig med at lære dit kreative jeg at kende, så du kan bruge det aktivt til at trykke genstart.

Klar til at give slip på hverdagens pres?

Lyder stoftryk som noget for dig? Eller ønsker du at få et boost i hverdagen med stoftryk? RESTART kan hjælpe dig med at sætte rammerne for dit mentale overskud og give dig glæden tilbage i hverdagen.

Kan du ikke vente med at komme i gang med processen, eller har du spørgsmål til en af kunsttyperne vi tilbyder. Du kan ringe til os på telefon 28 18 90 19, sende en mail på info@rest-art.dk eller du kan udfylde kontaktformularen nederst på siden, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Book plads