Stoftryk

Hos Rest-art kan du genskabe indre ro og fordybe dig i stoftryk.

Denne form for kunstterapi er for dig, som gerne vil kreere personlige projekter, som ikke bare skal stå på en hylde. Stoftryk kan du bære på kroppen, vise frem eller give bort, det er dit valg hvad du ønsker at gøre med dit memoir.
 

Hvordan laver man stoftryk?

Stoftryk er at dekorere på tekstil, hvilken slags er op til dig. Det kan f.eks. være en mulepose, en stofble, viskestykke, t-shirt eller hvad end du ønsker. Du bruger tekstilmaling, en pensel, en skum pensel og et kreativt sind. Vi bruger de forskellige tekstiler som vores lærred, til at udtrykke os på.
 
Malingen, farverne og penslerne er vores redskaber til at kunne få følelser eller historierne ned på stoffet. Hvad du ønsker at male, skrive eller trykke på dit lærred, er helt op til dig. Hvis du ingen ideer har, eller føler, at du er gået kreativt i stå, er jeg der hele tiden, til at hjælpe dig videre og finde ind i din kreative proces.
 
Din færdige affekt vil altid være et minde som gerne skulle skabe en positiv følelse hos dig, oftest stolthed og glæde.
 

Brug stoftryk som din pause i hverdagen

Man kan ofte få følelsen af at tiden går hurtigt, man intet når eller at overskuddet til noget andet er helt i bund. Hvis din hverdag også ligger i overhalings banen, så kan stoftryk være den pause, du har brug for. Rest-art bruger aktivt kunst til at skabe frirum og balance i din hverdag.
 
Det er vigtigt, at du giver dig selv tid og rum til at finde ro og fordybelse – til at sunde dig og være dit kreative jeg. Dit kreative jeg er et vigtigt redskab, når du vil koble fra. Jeg hjælper dig med at lære dit kreative jeg at kende, så du kan hive det frem fra kompetence rygsækken og så du kan bruge det aktivt som en restart proces.
 

Stoftryk og kunstterapi

Stoftryk og kunstterapi er 2 begreber der går godt hånd i hånd. Det er vigtigt for mig, at det er dit projekt og din proces der er i fokus. Derfor skaber vi sammen kunstterapien.
Kunstterapi kan hjælpe på mange udfordringer i livet og i din hverdag. Kunstterapi og stoftryk hjælper dig med afstresning, ro og velvære.
 
Mit mål med værestedet Rest-art er, at det skal være et trygt og afslappende miljø hvor du kan få et åndeligt boost, sådan at din hverdag bliver lettere og gladere.
 

Klar til at give slip med kunstterapi

Lyder stoftryk som noget for dig? Eller tænker du at kunstterapi kunne være din vej til en lettere hverdag? Rest-art kan hjælpe dig med at sætte rammerne for dit mentale overskud og give dig glæden tilbage i hverdagen.
 
Vi skaber dit forløb sammen. Hos Rest-art vil dit velvære blive målet.
 
Kan du ikke vente med at komme igang med processen, eller har du spørgsmål til en af kunstterapi formerne. Kontakt mig i dag, så svarer jeg gerne på hvad end du skulle have på hjertet.
 
Du kan ringe til mig på telefon: 28 18 90 19, sende mig en mail: info@rest-art.dk eller udfylde kontaktformularen nederst på siden så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Skriv til os

​Vidste du at...

  • Der hver dag sygemeldes 35.000 danskere pga. stress
  • En kvart million danskere lider af alvorlig stress
  • En halv million danskere føler sig udbrændte på jobbet
  • Danskerne tilsammen har halvanden million ekstra fraværsdage
  • Stress koster samfundet omkring 14 mia. kroner hvert år​

Kilde: Stressforeningen