Om RESTART

Ideen bag det hele

RESTART er en kreativ butik og værksted som åbnede i 2019. Vi ligger på Smallegade 42 på Frederiksberg nær København.

Det kan være en udfordring at finde et sted i København, hvor man frit kan dyrke sin kreative side, udtrykke sig kunstnerisk og møde ligesindede, der deler ens kreative passion.

Af den grund ville jeg skabe et kreativt univers, med de bedste forudsætninger og rammer for at udfolde sig igennem kunst.

Derudover betyder det moderne samfunds høje tempo, at mange oplever symptomer på stress, udbrændthed og en manglende udfoldelse af ens kreative side. Nogle gange har man bare brug for at koble af, give slip og fordybe sig i noget kreativt.

Derfor er RESTARTs vision, at skabe et pusterum fra hverdagens stress, hvor der er plads til at slappe af, fordybe sig og bruge kunsten som terapi.

Navnet RESTART har en dobbeltbetydning og kommer af rest art, som associeres med på den ene side, at slappe af og give slip, imens man lader kreativiteten folde sig ud og blomstre. På den anden side betyder RESTART, at man en gang imellem har brug for en genstart eller en start på noget nyt.

Hos RESTART har du bl.a. mulighed for at male på keramik, glas og lærred – derudover kan du også udforme din helt egen unikke keramik fra bunden.

Mens du fordyber dig i vores kreative aktiviteter, kan du nyde vores udvalg af kolde eller varme drikke. Der er også mulighed for, at du kan købe et udvalg af vores diverse kunsthåndværk.

Vores store udvalg af kreative aktiviteter gør, at både børn og voksne kan have gode oplevelser hos RESTART. Du kan komme herned med dine venner, din familie eller du kan udfolde dit kreative potentiale på egen hånd.

Hvis du kunne tænke dig en særlig oplevelse, hvor kreativiteten er i højsædet, så kig forbi vores butik på Smallegade 42 eller kontakt os på telefon: 28 18 90 19 eller mail: info@rest-art.dk