Maling på lærred

Har du brug for at tømme hovedet og lade tankerne flyde ud over et lærred? Hos RESTART kan du kombinere hobby, koble af og restarte din hverdag.

Hvordan maler jeg på lærred?

At male på lærred er at skabe et maleri. Det er din fortolkning af noget, som bliver udtrykt på lærredet. Det er dine valg af farver, om der er mønstre, om det ligner noget eller det bare er farver, der smelter sammen i en symfoni på lærredet.

På et lærred kan du arbejde i flere lag. Dette kan give maleriet flere dimensioner og et helt særligt udtryk. Maling på lærred kan også være, at blande en masse maling, vende det ud på lærredet og fx bruge pinde eller andet til at forme malingens spor. Det er en bredspektret kunstform hvor det kun er dig og din kreativitet, der sætter grænsen.

RESTART giver maling på lærred en helt ny betydning

Hos RESTART handler det selvfølgelig ikke kun om at male på lærred. Det handler også om de følelser du oplever mens du maler. Den mentale proces omkring maling giver dig et break fra hverdagen og kan booste din energi og dit overskud. Det er vigtigt, at du føler, at du har fået mere end ‘bare’ et pænt maleri ud det. Vores værksted også gerne være dit ånderum, derfor er det vigtigt for os, at du føler dig godt tilpas. Vi har forsøgt at skabe de ideelle omgivelser til fordybelse og til den kreative proces.

Din egen proces

Når du skal udtrykke kunst, er det din egen proces og dit eget projekt og kan tilpasses alle personer. Derfor skal du ikke bekymre dig om, at det ikke er noget, som passer til dig. Der vil helt sikkert være en styrke at finde i en af aktiviteterne. Når du tager fra RESTART med dit projekt i hånden, vil du føle dig lettere, mere kreativ og glad.

Vis det frem

Du skal ikke være bange for at vise dit resultat frem. Du skal være stolt af det du har præsteret.

Det kan også være det bliver et særligt minde om, hvad du er kommet igennem.  En ting er helt sikkert. Resultatet vil altid være et billede på din proces. Farverne og mønstrene har meget at fortælle om, hvordan du har det indeni. Det er også på det du kan se at kunsten virkelig har gjort noget positivt for dit mentale jeg.

Kom godt i gang

Vi er klar til at hjælpe dig i gang med at male på lærred og kickstarte din kreative proces. Alt imens du genvinder overskud, balance og ro i din hverdag.

Synes du at maling på lærred eller en af vores andre kunsttyper lyder inspirerende? Kontakt os allerede i dag på telefon 28 18 90 19, eller på mail: info@rest-art.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen nederst på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Book plads