Lærred

Er dit hoved fyldt med en masse tanker, som bare går og samler sig?

Har du brug for at tømme hovedet og lade tankerne flyde ud over et lærred?
Hos Rest-art kan jeg vise dig hvordan du kan kombinere hobby, at koble af og restarte din hverdag.
 

Hvordan maler jeg på lærred?

At male på lærred er at skabe et maleri. Det er din fortolkning af noget som bliver udtrykket på lærredet. Det er dine valg af farver, om der er mønstre , om det ligner noget eller det bare er farver der smelter samme i en symfoni på lærred.
 
Til at male på lærred skal du bruge et blankt lærred, et staffeli, pensler og så anbefales det at bruge olie eller akrylmaling. På et lærred kan du nemlig også arbejde i flere lag. Dette kan give maleriet flere dimensioner og et helt særligt udtryk. Maling på lærred kan også være at blande en masse maling, vende det ud på lærredet og bruge f.eks. pinde eller lignende til at forme malingens spor. Det er en bred kunst form hvor det kun er dig og din kreativitet der sætter grænsen.
 

Rest-art giver maling på lærred en helt ny betydning

Hos mig i Rest-art handler det selvfølgelig ikke kun om at male på lærred. Det handler om det du går igennem mens du gør det. Den mentale proces, det break du får fra hverdagen og hvordan du booster din energi og dit overskud. Hos mig er det vigtigt, at du føler du har fået mere end ‘bare’ et pænt maleri ud af at være en del af mit værested. Mit værksted skal være dit ånderum. Det er derfor vigtigt for mig, at du føler dig godt tilpas. Derfor har jeg forsøgt at skabe de ideelle omgivelser til fordybelse og til den kreative proces, for at gøre det lettere for dig at fordybe dig bearbejder hvad end du har brug for.
 

Din egen proces

Kunstterapi er din egen proces og dit eget projekt og kan tilpasses alle personer. Derfor skal du ikke bekymre dig om, at det ikke er noget, som passer til dig. Der vil helt sikkert være en styrke at finde i en af aktiviteterne. Når du tager fra Rest-art med dit projekt i hånden, vil du føle dig lettere, mere kreativ og gladere.
 

Vis det frem

Du skal ikke være bange for at vise dit resultat frem. Du skal være stolt af det som du har præsteret. Det kan også være det bliver et særligt minde om, hvad du er kommet igennem. En ting er helt sikkert. Resultatet vil altid være et billede på din proces. Farverne og mønstrene har meget at fortælle om, hvordan du har det indeni. Det er også på det du kan se at kunstterapien virkelig har gjort noget positivt for dit mentale jeg. Mit største ønske er derfor også, at du tager fra Rest-art med en følelse af mening med denne kreative proces.
 

Kom godt i gang, kontakt mig

Rest-art er klar til at hjælpe dig igang med at male på lærred og kickstarte din kreative proces. Alt i mens du genvinder overskud, balance og ro i din hverdag.
 
Synes du at maling på lærred eller en af mine andre kunstterapier lyder inspirerende? Kontakt mig rigtig gerne i dag. Du kan ringe til mig på telefon: 28 18 90 19, sende mig en mail: info@rest-art.dk eller udfylde kontaktformularen nederst på siden så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Skriv til os

​Vidste du at...

  • Der hver dag sygemeldes 35.000 danskere pga. stress
  • En kvart million danskere lider af alvorlig stress
  • En halv million danskere føler sig udbrændte på jobbet
  • Danskerne tilsammen har halvanden million ekstra fraværsdage
  • Stress koster samfundet omkring 14 mia. kroner hvert år​

Kilde: Stressforeningen