Kunstterapi

Livet kan være udfordrende og det kan være vanskeligt at sætte ord på dysfunktionelle handlemønstre og indre uro. Disse uroligheder indeni kan føre til stress, angst og måske endda depression. En vej til at finde ro og måske en større selvforståelse, kan fx være igennem kunstnerisk udfoldelse.

Mit navn er Marianne og jeg er indehaver af RESTART. For snart 20 år siden mistede jeg min far, samtidig med vi havde andre store udfordringer i familien. Det var en svær periode, som sled og påvirkede mit sind – så jeg begyndte at male og opdagede derigennem en større ro, som gjorde, at jeg fik et større overskud i hverdagen. Kunst blev som en slags terapi for mig.

Hos RESTART vil vi, udover at være et kreativt værksted, også give plads til ånderum, frihed fra forventninger og stress, hvor du kan læne dig tilbage og slappe af og bare være til. Vi hjælper med rammerne og rummet til at understøtte din kreative proces, hvor du kan få lov til at udtrykke den proces, der foregår indeni dig.

Kunst er mindfulness

Noget af det man ofte møder er, at hverdagen har taget overhånd og at man har brug for et trygt sted, hvor man kan koble af og lade batterierne op.

Hos RESTART er der plads til at du kan give slip, slappe af og bearbejde dine tanker igennem kreative aktiviteter.

Et vigtigt element i kunstterapien er, at du i din fordybelse og kreative proces finder ro.

Kunsten afspejles af din personlighed i den færdige kunst. Det vil være dine tanker, kreative personlighed, og panelstrøg der kommer til udtryk i det endelige resultat.

Sæt dit eget præg på kunsten

Det er helt op til dig, hvad du vil skabe hos os. Du kan male det, du har på hjerte, minder, ønsker, en historie eller noget helt andet. Kunsten har ingen begrænsninger, den udtrykkes i alle former og farver.

Du kan lave lige det, der falder dig ind, hvilket kan bidrage til en bedre forståelse af dine indre tanker. Det kan fjerne vægten fra dine skuldre og sætte hverdagens stress og jag på pause. Når du maler, skaber du automatisk en distance til alt det der foregår omkring dig – det har vi alle godt af en gang i mellem.

Kunst du kan være stolt af

Du skal ikke være bange for at vise dit kunstværk frem. I stedet kan du være stolt af det, som du har skabt.

Det kan være,  at dit håndværk får en helt særlig betydning for dig, omkring noget særligt du har været igennem. En ting er sikkert, det endelige resultat vil være et billede på din proces.

Farverne og mønstrene har en historie at fortælle, om hvordan du har det indeni. Det kan være at du oplever at kunstterapien virkelig har rykket noget i dig og at du opnår en større forståelse af dig selv.

Hos RESTART er det vores ønske, at du kan få mulighed for at opleve,  hvor meningsfuld den kreative proces kan være, herunder følelsen af at kunne opleve komplet ro og velvære.

Hvis ovenstående har vækket din interesse, så ring til os på telefon 28 18 90 19, skriv til os på info@rest-art.dk eller udfyld kontaktformularen nederst på siden, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.