Akvarelmaling

Med akvarelmaling lever du dig ind i en historie, måske endda din historie

Hemmeligheden bag akvarelmaling er, at man har en historie at fortælle. På papiret kan du give slip på følelser, frustrationer eller male efter humør. Akvarelmaling er en kunsttype til dig, som har noget på hjertet.

Hvad skal jeg male?

Det er i virkeligheden helt op til dig, hvad du maler. Du kan male lige det du har på hjerte – en historie, et minde eller et ønske. Denne kunstform er fuld af muligheder. Du bruger pensler, akvarelmaling, et blankt stykke akvarelpapir og – vigtigst af alt – din kreativitet, til at udtrykke dig. De forskellige farver udtrykker noget forskelligt. Med sammensætningen af farverne kan du fortælle lige det du vil og med vand kan du styre hvor intense de skal være. Til forskel fra den maling du bruger når du maler på lærred, er akvarelmaling vandbaseret, og det giver nogle helt andre muligheder.

Når alt kommer til alt, handler det om, at du skal bruge akvarelmaling som et åndehul. Som et frirum, hvor du frit kan udtrykke dit indre på papiret. Det er vigtigt, at du lever dig ind i det du ønsker at fortælle. På denne måde kommer dit færdige resultat virkelig til at afspejle din fortælling.

Indre ro med akvarel maling

Når du arbejder med akvarelmaling, kommer roen let. Det, at du fordyber dig så meget i den kreative proces, forbinder historier eller minder med papir, gør at du fjerner byrder fra dine skuldre. Når du maler, skaber du automatisk en distance til alt det, der foregår udenom dig. Det er dette rum vi bruger til at genskabe overskud og roen i krop og sind.

For os er det vigtigt at du føler dig tilpas og fri til at kunne udtrykke dig kreativt. Derfor er mit vores butik indrettet til, at du kan føle dig hjemme og finde ro. Det er vigtigt, at der er en naturlig overgang i den kreative proces.

Du kan ringe til os på telefon 28 18 90 19, sende en mail: info@rest-art.dk eller udfylde kontaktformularen nederst på siden, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Book plads