Akvarel

Med akvarel maling lever du dig ind i en historie, måske endda din historie.

Hemmeligheden bag akvarel maling er, at man har en historie at fortælle. På papiret kan du give slip på følelser, frustrationer eller male efter humør. Akvarelmaling er en kunstterapi til dig, som har noget på hjertet.
 

Hvad skal jeg male?

Det er i virkeligheden helt op til dig, hvad du maler. Du kan male lige det du har på hjerte, en historie, et minde eller et ønske. Denne kunstform er fuld af muligheder. Du bruger pensler, akvarelmaling, et blankt stykke akvarelpapir og – vigtigst af alt – din kreativitet, til at udtrykke dig. De forskellige farver udtrykker noget forskelligt, med sammensætningen af farverne kan du fortælle lige det du vil og du kan med vand styre hvor intense de skal være. Til forskel fra den maling du bruger når du maler på lærred, er akvarel maling vandbaseret, og det giver nogle helt andre muligheder
.
Når alt kommer til alt, handler det om, at du skal bruge akvarelmaling som et åndehul. Som et frirum hvor du frit kan udtrykke dit indre på papiret.
Det er vigtigt, at du lever dig ind i det du ønsker at fortælle. På denne måde kommer dit færdige resultat virkelig til afspejle fortællingen.
 

Indre ro med kunstterapi

Når du arbejder med akvarel maling, kommer roen let. Det, at du fordyber dig så meget i den kreative proces, forbinder historier eller minder med papir, gør, at du fjerner byrder fra dine skuldre, og sætter tankemylder samt hverdag på pause. Når du maler, skaber du automatisk en distance til alt det, der foregår udenom dig. Det er dette rum vi bruger til at genskabe overskud og roen i krop og sind.
 
For mig er det vigtig at du føler dig tilpas og fri til at kunne udtrykke dig kreativt. Derfor er mit værksted og værested indrettet til, at du kan føle dig hjemme og finde ro. Det er vigtigt at der er en naturlig overgang i den kreative proces og terapien.
 

Kontakt mig og start din rejse i dag

Mener du at du kan finde din ro og dit overskud tilbage med akvarelmaling eller en af mine andre kunstterapier? Så kontakt mig for at hører mere om de forskellige tilbud.
Du kan ringe til mig på telefon: 28 18 90 19, sende mig en mail: info@rest-art.dk eller udfylde kontaktformularen nederst på siden så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Skriv til os

​Vidste du at...

  • Der hver dag sygemeldes 35.000 danskere pga. stress
  • En kvart million danskere lider af alvorlig stress
  • En halv million danskere føler sig udbrændte på jobbet
  • Danskerne tilsammen har halvanden million ekstra fraværsdage
  • Stress koster samfundet omkring 14 mia. kroner hvert år​

Kilde: Stressforeningen