Maling på glas

Med maling på glas kan du fordybe dig i din kunstneriske side og lægge lidt af hverdagens travlhed på hylden. De fleste oplever, at fordybelsen åbner et kreativt rum i dem selv, som de måske ikke vidste at de havde.

Man kan derfor opnå en ro og fordybelse, som man ikke oplever i hverdagen og derved opnå større overskud.

Når du maler på glas, har du mulighed for at forevige et minde til dig selv eller som en personlig gave til en du har kær.

Hvordan maler man på glas?

Det eneste du skal bruge for at male på glas, er en særlig glasmaling, en pensel og din kreativitet. Du dekorere den glasgenstand, som du ønsker at male på.

Herefter skal malingen hærde i 4 døgn og efterfølgende brændes i ovnen.

Vælg selv hvad du maler på

Vi kan vejlede og assistere dig med at male på dit første glas eller sætte skub i din kreativitet. Det er kun dig der bestemmer, hvad du har lyst til at male – og male på. Farver og mønstre er også helt op til dig.

Om det er din første gang eller det er din tredje, fjerde eller femte gang, er ikke vigtigt. Det vigtigste er processen.

Maling på glas kan bruges som frirum

Et vigtigt element i forhold til at fordybe sig i den kreative proces er selve roen i det. Du kan aktivt bruge glasmaling, som et stressreducerende værktøj.

Vi sørger for at omgivelserne er rolige og inspirerende, så du kan være til stede i dit projekt.

Processen er på mange måder det vigtigste. Du vil dog til sidst stå med et fysisk produkt og et minde, som altid vil vække den stærke følelse af at have skabt noget unikt, som du kan være stolt af.

Med denne udtryksmåde, lærer du også at kigge indad, altså at spejle dig i glasset. At se dig selv i øjnene, hvilket kan give dig øget overskud og indsigt i, hvordan du kan takle udfordringer i hverdagen.

Find ro og glæde med maling på glas

RESTART er et kreativt værksted, hvor kunst, ro og fornøjelse går hånd i hånd. Jeg ønsker at skabe fundamentet til en god og positiv energi, sådan at du kan finde tilbage til hverdagen med dig selv i kontrol.

Det er vigtigt for os, at du går fra vores værksted med følelsen af at du enten har rykket dig kreativt eller med fornyet overskud.

Har denne kunstart vækket din interesse? Du kan ringe til os på telefon 28 18 90 19, sende en mail på info@rest-art.dk eller du kan udfylde kontaktformularen nederst på siden, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Book plads