Glas

Maling på glas er både en meningsfuld aktivitet, en form for kunstterapi og en fornøjelse.

Med maling på glas kan du fordybe dig i din kunstneriske udfoldelse og lægge lidt af hverdagens trommerum på hylden. De fleste oplever, at fordybelsen åbner for et kreativt rum i dem selv, som de måske ikke vidste at de havde. Man kan derfor opnå en ro og fordybelse, som man ikke oplever i hverdagen og derved opnå større overskud til at takle denne.
 

Hvordan maler man på glas?

Det eneste du skal bruge for at male på glas er en særlig glas maling, en pensel og din kreativitet. Du dekorer den genstand af glas, som du ønsker at male på. Herefter skal malingen tørre og brændes i ovnen. Når du har været gennem denne kreative proces, står du med det færdige resultat i hånden.
 

Vælg selv hvad du maler på

Jeg har mange forskellige slags glas, som jeg stiller til rådighed for dig til at male på. Det er kun dig der bestemmer, hvad du har lyst til at male – og male på. Farver og mønstre er også helt op til dig. Det essentielle i denne proces er, at vi sammen skaber et ånderum hvor du kan læne dig tilbage, slappe af og bare være.
 
Om du aldrig har prøvet det før eller det er din tredje, fjerde eller femte gang, er ikke vigtigt. Det vigtigste i kunstterapi er selve den kunstneriske proces. Derfor hjælper jeg dig med rammerne og rummet til at understøtte din kreative proces.
 

Maling på glas er dit frirum

Et vigtigt element i forhold til at fordybe dig i den kreative proces, er, at du finder roen i det. Du kan aktivt bruge det at male på glas, som et stress reducerende værktøj. Jeg sørger for at omgivelserne er rolige og inspirerende, så du kan være til stede i dit projekt. Som nævnt er maling på glas en form for kunstterapi. processen er derfor på mange måder det vigtigste. Du vil dog til sidst stå med et fysisk produkt og et minde, som altid vil vække den stærke følelse af at du klarede det. Og alene dette kan du være stolt af. Med denne slags kunstterapi lærer du også at kigge indad, altså at spejle dig i glasset. At se dig selv i øjnene, hvilket kan give dig øget overskud til og indsigt i, hvordan du skal takle udfordringer i hverdagen.
 

Giv ikke op på hverdagen

I en verden og en hverdag, hvor forventningen til dig er, at du bare kører med 100% hele tiden, kan vi alle sammen få følelsen af ikke at slå til eller være nok. Kunstterapi giver dig redskaberne til at koble fra, tænke frit og være i dig selv. På mit kunstneriske værksted og værested er det netop dét der er i fokus.
 

Find ro og glæde med Rest-art kunstterapi

Rest-art er et kreativt værested og værksted, hvor kunstterapi, ro og fornøjelse går hånd i hånd. Jeg ønsker at skabe fundamentet til en god og positiv energi, sådan at du kan finde tilbage til hverdagen med dig selv i kontrol. Det er vigtigt for mig, at du går fra mit værested med følelsen af du enten har rykket dig eller har fået lettet presset på dine skuldre.
 
Hvis du mener at kunstterapi er vejen for dig, så kontakt mig i dag. Du kan ringe til mig på telefon: 28 18 90 19, sende mig en mail: info@rest-art.dk eller udfylde kontaktformularen nederst på siden så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.
Glas med maling

Skriv til os

​Vidste du at...

  • Der hver dag sygemeldes 35.000 danskere pga. stress
  • En kvart million danskere lider af alvorlig stress
  • En halv million danskere føler sig udbrændte på jobbet
  • Danskerne tilsammen har halvanden million ekstra fraværsdage
  • Stress koster samfundet omkring 14 mia. kroner hvert år​

Kilde: Stressforeningen