Keramikmaling

Hvordan maler man på keramik?

Keramikmaling er en kreativ proces, hvor du dekorerer keramik som efterfølgende brændes. Det handler i alt sin enkelthed om at finde sin kreativitet frem. Du kan male lige det du har lyst til. Alt er muligt, det er kun din kreativitet, der sætter rammen.

Den kreative proces

De mange muligheder kan virke overvældende i starten og det kan derfor være svært at komme i gang. Derfor giver vi en lille introduktion til maling på keramik inden du starter, som forhåbentlig kan inspirere dig og sætte skub i din kreative proces.

Det vigtigste i processen er, at det er din personlighed, der afspejler sig i det færdige resultat. Det vil være dine tanker, dine penselstrøg og din kreative personlighed, der kommer til syne, når du står med det endelige resultat i hånden.

Få koblet af med keramikmaling

De fleste oplever af og til, at hverdagen har taget overhånd, og at man har brug for et trygt sted, hvor man kan koble af og lade batterierne op. I vores kreative værksted på Frederiksberg er det dig og dit velvære, der er i fokus. For os er det vigtigt at skabe et rum, hvor du kan slappe af, give slip og bearbejde. Et pusterum fra hverdagens lange dage. Det er derfor vigtigt, at du skaber et nærvær med dig selv. Det er her du kan begynde at afstresse og finde ud af, hvordan du kan få dig selv med i en travl og hektisk hverdag.

En særlig kunstform

Maling på keramik er en helt særlig form for kunstart. Du får mulighed at bruge dine kreative evner, hvor du samtidig kan koble helt af fra omverdenen. Hos os kan du være i nuet og fordybe dig i den kunstneriske proces. Vi har derfor også sørget for at skabe et rum og nogle omgivelser, som understøtter denne proces.

Vi prioriterer, at du kan slappe maksimalt af, når du frigiver tid i din kalender og hverdag til at afstresse med keramikmaling. Vi har et stort sortiment af forskellige typer keramik, herunder bl.a. skåle, vaser, kopper og figurer.

Vil du høre mere om maling på keramik?

Har denne kunstart vækket din interesse? Vil du gerne høre mere om hvad det betyder eller hvad keramikmaling er?

Kontakt os i dag, så finder vi den form for kunstart der passer bedst til dig. Du kan ringe til os på telefon 28 18 90 19, sende en mail på info@rest-art.dk eller udfylde kontaktformularen nederst på siden, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Book plads