Keramik

Har du brug for at slappe af og sætte tankerne lidt på pause?

Hvordan maler man på keramik?

Maling på keramik er en kreativ proces, hvor du dekorerer keramik som efterfølgende brændes. Det handler i alt sin enkelthed om at tage på tur i dit sind og finde din kreativitet frem. Du kan male lige det du har lyst til. Det vigtigste i processen er, at du er tålmodig. Alt er muligt, det er kun din kreativitet der sætter rammen.

Den kreative proces

De mange muligheder kan virke overvældende i starten og det kan derfor være svært at komme i gang. Derfor giver jeg en lille introduktion inden vi starter, som forhåbentlig kan inspirerer dig og sætte skub i din kreative proces.
 
Det vigtigste i processen er, at det er din personlighed afspejler sig i den færdige kunst. Det vil være dine tanker, dine penselstrøg og din kreative personlighed, der kommer til syne, når du står med det endelige resultat. Derfor kan det være en fordel for dig at starte tankeprocessen allerede når du tilmelder dig. Alt det der kommer efter, skal jeg nok hjælpe dig med.  
 

Få koblet fra med maling på keramik

Noget af det jeg oftest møder er, at hverdagen har taget overhånd, og man har brug for et trygt sted hvor man kan koble af og lade op. I mit kreative værested vil det være dig og dit velvære, der er i fokus. For mig er det vigtigt at skabe et rum, hvor du kan slappe af, give slip og bearbejde. Et pusterum fra hverdagens lange dage. Det er derfor vigtigt, at du skaber et nærvær med dig selv, det er her du kan begynde at afstresse og finde ud af, hvordan du kan få dig selv med i en hverdag, som går rigtig stærkt.
 

En særlig kunstform

Maling på keramik, er en helt særlig form for kunstterapi. Du får lov at bruge dine kreative evner, hvor du samtidig kan koble helt af fra omverdenen. Hos os kan du være i nuet og fordybe dig i den kunstneriske proces. Vi har derfor også sørget for at skabe et rum og nogle omgivelser, som understøtter denne proces. Jeg prioriterer, at du kan slappe maksimalt af, når du frigiver tid i din kalender og hverdag, til at afstresse med maling på keramik. Vi stiller selvfølgelig forskellige typer af keramik til rådighed. Så du kan male på lige det keramik du skulle ønske, blandt andet har jeg skåle, vaser, kaffekopper, tallerkener, figurer eller fade, og mange andre ting. Men skulle der være en særlig keramik genstand du ønsker at dekorer, som har en særlig betydning for dig, så er du selvfølgelig velkommen til at medbringe det.
 

Rest-art kunstterapi

Har denne form for kunstterapi vækket din interesse? Vil du rigtig gerne hører mere om hvad det betyder? hvad det kan gøre dig og din hverdag eller hvad maling på keramik er?
 
Kontakt mig i dag, så finder vi den form for kunstterapi der passer bedst til dig. Du kan ringe til mig på telefon: 28 18 90 19, sende mig en mail: info@rest-art.dk eller udfylde kontaktformularen nederst på siden, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Skriv til os

​Vidste du at...

  • Der hver dag sygemeldes 35.000 danskere pga. stress
  • En kvart million danskere lider af alvorlig stress
  • En halv million danskere føler sig udbrændte på jobbet
  • Danskerne tilsammen har halvanden million ekstra fraværsdage
  • Stress koster samfundet omkring 14 mia. kroner hvert år​

Kilde: Stressforeningen