Kreativ découpage art

Hos RESTART kan du, benytte découpage art til at få en pause fra hverdagens pres

En kreativ aktivitet som fx découpage art kan være det åndehul, du har brug for, for at finde den indre ro og glæde som giver overskud i livet. Det kan også være at en ny hobby er ved at finde vej til dig og dit kreative sind.

Hvordan laver man découpage kunst?

Découpage er en kunstart, hvor du fx dekorerer en flot æske eller en særlig notesbog med découpage papir, tapet eller håndlavet papir. Du udsmykker ved at bruge découpage lim til at fastsætte de ønskede papirklip. Til sidst lakerer du dit objekt med découpage lak. På denne måde kan du sætte dit personlige præg eller udfolde din personlighed på en genstand efter eget valg.

RESTART og découpage kan hjælpe med at skabe plads til at være dig

Denne genstand kan blive et stærkt fysisk memoir om det du lagde bag dig, det du overkom eller at her startede din rejse. Uanset hvad du ønsker at opnå med dette fysiske element, den kreative process eller frirummet i at lave découpage, så er RESTART det perfekte sted til at styrke dit mentale jeg. Vi bestræber os på at hjælpe dig med at overkomme nogle af hverdagens store bump ved at tilbyde kreative aktiviteter i rolige omgivelser.

Hverdagen tager over

I en hverdag hvor fokus er på resultater og på hele tiden at skulle præstere kan det være svært at skabe plads til fx at være dig selv. Her kan RESTART tilbyde den ro, der skal til for, at du kan opleve følelsen af at have mentalt overskud.

Brug kunst til at finde balance

At finde balance med kunst gælder i alt sin ‘enkelthed’ om at vende vrangen ud. Det skal forstås på den måde, at du slipper din kreativitet løs og giver den et fysisk udtryk på det medie du arbejder med. Det handler om at starte en kreativ proces, hvor du kan være afslappet og afkoblet.

Vi ved dog at processen kan være svær at starte. Hos RESTART bestræber vi os på at give dig den rådgivning og vejledning, som kan støtte dig undervejs i din egen kreative proces.

Vi tilbyder dig gode omgivelser

RESTART tilbyder dig behagelige og rolige omgivelser i vores kreative værksted, hvor du kan forene ro og kreativitet i fysisk kunst. Det er vigtigt for os, at du føler dig tilpas og har frihed til at udvikle og bruge dine kreative evner.

Kig forbi vores hyggelige værksted på Frederiksberg

Har du brug for et større mentalt overskud i din hverdag? Synes du at découpage lyder spændende?

Du kan ringe til os på telefon 28 18 90 19, sende en mail på info@rest-art.dk eller du kan udfylde kontaktformularen nederst på siden, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Book plads