Découpage

Hos Rest-art kan du, med découpage art, få en pause fra hverdagens trommerum.

Det kan være at det er det åndehul, du har brug for, for at finde den indre ro og glæde og få livet tilbage på skinner. Det kan også være at en ny hobby er ved at finde vej til dig og dit kreative sind. Rest-art er det værested, som du måske mangler til at fordybe dig i projekter, som er overskuelige, frigørende og stresslindrende. Og som i sidste ende vil pynte i både dit hjem og sind.
 

Hvordan laver man découpage kunst?

Découpage er en kunstart, hvor du dekorere f.eks. en flot æske eller en særlig notesbog med découpage papir, tapet eller håndlavet papir. Du udsmykker ved at bruge découpage lim til at fastsætte de ønskede papirklip. Til sidst lakere du dit objekt med découpage lak. På denne måde kan du sætte dit personlige præg eller udfolde din personlighed på en genstand af dit eget valg.
 

Rest-art og découpage kan hjælpe med at skabe plads til at være dig

Denne genstand kan blive et stærkt fysisk memoir om det du lagde bag dig, det du overkom eller at her startede din rejse. Uanset hvad du ønsker at opnå med dette fysiske element, den kreative process eller frirummet i at lave découpage, er Rest-art det perfekte sted til at skabe eller genskabe dit mentale jeg. Jeg hjælper dig med at overkomme nogle af hverdagens store bump igennem ro, velvære og plads til at være dig.
 

Hverdagen tager over

I en hverdag hvor fokus er på resultater og på hele tiden at præstere. Det kan være svært at skabe plads til f.eks. at være dig selv eller måske endda rumme familien derhjemme, når du endelig har fri. Her kan Rest-art være det værested og ånderum, der skal til for, at du kan være det sunde og balancerede ‘jeg’ som du inderst inde har et ønske om at kunne være.
 

Kunstterapi

Kunstterapi gælder i alt sin ‘enkelthed’ om at vende vrangen ud. Det skal forstås på den måde, at du slipper din kreativitet løs og giver den et fysisk udtryk på det medie du arbejder med. At bruge alt det som der er stoppet til inde i dig og styre helingen, i en kreativ process. Det handler om at afstresning, ro og kreativitet bliver din stamme. Vi ved dog at processen kan være svær at sparke i gang. Det er her Rest-art kan give dig det skub og det momentum, som kan hjælpe dig med at komme igang, finde igennem, samt give støtte til dig igennem hele processen. 
 

Vi tilbyder dig gode omgivelser

Rest-art tilbyder dig rare og rolige omgivelser, samt et kreativt værksted, så du kan forene ro og kreativitet i fysisk kunst. Det er vigtigt for mig, at du føler dig tilpas og har frihed til at udvikle og bruge dine kreative evner. At du har et sted hvor ånderum er den primære kilde til bearbejdning af hverdagens trommerum.
 

Føler du at jeg kan hjælpe dig

Så har du brug for et større mentalt overskud i din hverdag? Synes du at découpage lyder som den kreative process som du har ledt efter? Og kan du ikke vente med at få din indre ro tilbage?
 
Kontakt mig i dag og hør mere om dine muligheder for at genskabe ro og overskud, med hjælp fra et af vores afslappende aktiviteter. Du kan ringe til mig på telefon: 28 18 90 19, sende mig en mail: info@rest-art.dk eller udfylde kontaktformularen nederst på siden så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Skriv til os

​Vidste du at...

  • Der hver dag sygemeldes 35.000 danskere pga. stress
  • En kvart million danskere lider af alvorlig stress
  • En halv million danskere føler sig udbrændte på jobbet
  • Danskerne tilsammen har halvanden million ekstra fraværsdage
  • Stress koster samfundet omkring 14 mia. kroner hvert år​

Kilde: Stressforeningen